DMT – The Spirit Molecule

DMT, eller N,N-Dimethyltryptamine eller “The Spirit Molecule” er et naturlig forekommende kjemikalie som finnes i både planter og dyr. Det er den aktive hallusinogene forbindelsen i ayahuasca, Quechua-navnet for en te brygget fra busken Psychotria viridis, som brukes til rituelle formål av urbefolkningen i Amazonas.

DMT er åndemolekylet, fordi det gir deg tilgang til åndeverdenen og det induserer ofte religiøse opplevelser.

Anses av mange for å være blant de mektigste psykedelika vi kan oppleve. Folk som har brukt DMT rapporterer mystiske visjoner som ofte er langt sterkere enn med andre psykedelika. De føler at de hadde blitt tatt til alternerende virkeligheter, samhandlet med sansende interdimensjonale vesener, og fått sitt verdensbilde endret av viscerale opplevelser som virket virkeligere enn deres daglige liv.

Selv om varigheten av DMTs effekter er kort – 10-20 minutter – hevder brukerne at det føles som om dager, uker og til og med års erfaring utspiller seg innenfor dette tidsrommet. Men det mest overbevisende faktum om dette svært psykoaktive stoffet er at det står alene blant andre enteogener som det eneste som naturlig finnes og produseres i menneskekroppen, et faktum som har store implikasjoner for bruken i behandlingen av rusmisbruk, avhengighet og andre psykiske lidelser.

Denne artikkelen omhandler kun DMT i ren form; les artikkel om ayahuasca for informasjon om blandinger med DMT + MAOI.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.